Identitats fluides

Alba Braza

Alba Braça (València, 1980) és productora cultural especialitzada en el comissariat d’exposicions i la mediació artística; en projectes d’intervenció en l’espai públic i en la creació de comunitats.

Treballa en Culturama com a coordinadora d’activitats culturals des de 2015. Desenvolupa la seva activitat entre Espanya i Itàlia en projectes de llarga durada com són Piazza dell Immaginario (Dryphoto art contemporanea, Prato, Itàlia), Biennal de Mislata Miquel Navarro (Ajuntament de Mislata), Mostra art públic / universitat pública (Universitat de València); i la mediació d’Efecte d’una força aplicada bruscament, de l’artista Pepe Miralles, en l’IVAM.

Atreta per la reflexió i l’experimentació de formats expositius, des de la creació del projecte Sin Espacio, considera la gestió cultural com un pràctica amb la qual produir subjectivitats des d’i per al context, una zona de contacte i un lloc confortable per al diàleg on poder crear noves complicitats.

Luis Noguerol

Luís Noguerol després de llicenciar-se en Història de l’Art, complementa la seva formació en l’àmbit de l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari, la gestió empresarial i l’educació artística.

En el terreny laboral és soci fundador de Culturama, empresa amb més de 20 anys de trajectòria en el camp de la gestió d’activitats socioculturals i de l’oci educatiu. Des d’aquesta activitat professional ha dissenyat i gestionat un important nombre de projectes culturals i educatius, entre els quals s’inclouen tallers en diversos museus orientats a diferents perfils de públics.

En el camp associatiu va començar desenvolupant projectes culturals en l’àmbit juvenil en Animateca. L’any 2000 va començar a col·laborar com a voluntari en Lambda, el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de València, coordinant des de 2009 els projectes culturals de l’associació. Com a representant de Lambda ha coordinat l’àrea de cultura de la FELGTB durant els anys 2012-2015.

En l’actualitat també és soci de AVALEM, l’associació valenciana d’educadors de museus i patrimonis, en la qual va exercir les funcions de secretari (2012-2015). Des de AVALEM ha participat en diverses iniciatives i projectes de mediació artística.

Doble selfie, turistificación. Foto: David Arlandis